Bristol City heeft zich nadrukkelijk laten zien op de transfermarkt de afgelopen weken. Grootste aanwinst is Tomas Kalas, de duurste aanwinst ooit van de Robins. Hij komt voor 8 miljoen pond over van Chelsea. Kalas speelde van 2011 t/m 2013 op huurbasis voor Vitesse.

Door Dennis vd Hoeve – Clubwatcher Bristol City
Tomas Kalas werd afgelopen seizoen al gehuurd van Chelsea. De verdediger speelde een sterk seizoen en wist de clubleiding te overtuigen voor een definitief verblijf in Bristol. Hierdoor komt er voor Kalas een eind aan diverse huurperiodes bij Middlesbrough en Fulham.

Naast Kalas heeft Bristol City zich ook weten te versterken met o.a. Jay da Silva (Chelsea), Sammie Szmodics (Colchester) en doelman Daniël Bentley (Brentford). Vanuit de U-23 hebben zowel Antoine Semenyo en Saikou Janneh een meerjarig contract getekend.

Afbeeldingsresultaat voor adam webster bristol
Adam Webster

Bristol City hoopt Adam Webster, uitgeroepen tot speler van het seizoen 2018/2019, te kunnen behouden. Webster wordt gezien als één van de beste centrale verdedigers in de Championship. Geïnteresseerde clubs zullen diep in de buidel moeten tasten om de sterke verdediger los te weken. Naar verluid is de vraagprijs een kleine 30 miljoenn pond. Aston Villa heeft een eerste bod gedaan op Webster, maar dit bod werd van tafel geveegd. De fans hopen dat Webster blijft en samen met Kalas het centrale duo zal gaan vormen. Met de huidige aankopen èn het eventuele behoud van Webster zien de fans dit seizoen met vertrouwen tegemoet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER