Waar het er eerder op leek dat de aflopende verbintenis van Lee Bowyer niet verlengd zou worden is er nu toch witte rook. Ook volgend seizoen staat de trainer voor de groep en verlengd zijn contract met één jaar.

DOOR MICHEL STRUIJS
In zijn eerste seizoen bij de club promoveerde hij direct naar het Championship. Op de website van de club geeft de manager dan ook aan dat ze vorig seizoen op een echte reis zijn gegaan, de club kwam samen en met de spelers, staf, personeel en de fans hebben we iets speciaals bereikt. Deze reis is nog niet afgelopen en om die reden is Bowyer blij dat hij ook volgend seizoen voor de groep staat.

“Dit is een lang proces geweest, ik hou van deze club en wil de eigenaar bedanken dat hij me de eerste kans heeft gegeven en dat hij nu nog steeds in me gelooft”, aldus Bowyer.

Ook Charlton Athletic eigenaar Roland Duchatelet is in zijn nopjes met de verlenging. “Wat hij in korte tijd bereikt heeft is indrukwekkend. Ik wil Lee bedanken voor zijn professionalisme gedurende dit proces. Terwijl de onderhandelingen liepen is hij blijven werken aan de selectie voor komend seizoen. Stabiliteit is essentieel en ik ben erg blij dat we de samenwerking kunnen voortzetten komend seizoen”, aldus de eigenaar.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER