Jos Luhukay heeft zijn eerste versterking binnen. De opvolger van Carlos Carvalhal heeft landgenoot Joey Pelupessy naar Hillsborough weten te halen.

De middenvelder komt over van Heracles Almelo, waar hij dit seizoen de aanvoerdersband droeg. Pelupessy(24) zag eerder een transfer naar New York City afketsen omdat Heracles hem niet wilde laten gaan.

Nu ging de club toch overstag, mede omdat ze Joey deze stap gunnen. Voorzitter Hoogma; “Joey heeft hier 3,5 jaar fantastisch werk geleverd. Hij ziet dit zelf als een unieke kans, iets wat hij absoluut wil. We gunnen hem dit. Daar hebben we ook mee te maken. Voor ons is het lastig en dubbel. Joey bindt mensen, ligt goed bij supporters en bij de sponsors. Hij heeft de laatste jaren alles voor de club gedaan, daar moeten we ergens een modus in vinden. We gaan zien wat de komende dagen ons brengt”

Pelupessy komt op Hillsborough naast Luhukay ook landgenoten Glenn Loovens en Joost van Aken tegen.

Miquel Nelom
Of de Nederlandse enclave nog verder wordt uitgebreid is nog een vraagteken, maar wel is bekend dat Miquel Nelom ook op de radar staat van Wednesday. Daarnaast schijnt ook Birmingham City geïnteresseerd te zijn in de linksback van Feyenoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER