Darren Bent

DOOR TYS HALLEMA – CLUBWATCHER DERBY COUNTY
Derby County zal het tot januari moeten stellen zonder Darren Bent. De ervaren aanvaller (33) raakte in het oefenduel met Port Vale op een curieuze manier geblesseerd: tijdens het nemen van een strafschop.

Bent benutte de strafschop wel en zorgde daarmee voor de 1-0, maar hij liep tegelijkertijd een hamstringblessure op. De spits is inmiddels geopereerd, maar zijn herstel zal maanden kosten. Een bittere pil voor voormalig Engels international (13 caps, 4 goals) Bent, die aan een goede voorbereiding bezig was.

Bent zegt in een reactie op zijn blessure dat hij aanvankelijk niet doorhad hoe ernstig deze was. ‘Dat kwam pas aan het licht tijdens de scans. Ik heb in mijn loopbaan een behoorlijk aantal strafschoppen genomen. Het verbaast me dat het nemen van een penalty me nu zo lang aan de kant zal houden. Het is een grote teleurstelling dat ik nu zo’n vijf maanden ben uitgeschakeld.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER